MANZIL INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Manzil Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 21:53 Erg lekkere curry, paneer mango curry (specialiteit van de chef) en chicken samosa, nog super warm, snel bezorgd, volgende keer weer
17 jun 2024 om 14:16 Butter chicken had weinig smaak. De prijs past niet bij wat je ervoor krijgt. De chicken tikka zag er niet aantrekkelijk uit, geen geroosterde kleur. Ik zal niet nog een keer bestellen.
12 jun 2024 om 8:10 Great to have the option to order ahead and select a time for delivery (instead of as soon as possible). Order arrived precisely on time!
1 jun 2024 om 20:28 Eten werd snel warm gebracht. Butterchicken met naan was heerlijk!
1 jun 2024 om 7:54 The fish was really salty, kebab was a bit bland
31 mei 2024 om 22:39 Best biryani i've had in Amsterdam so far. Ik houd van deze plek!
17 mei 2024 om 8:04 Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger!
28 apr 2024 om 13:06 Amazing food, will definitely order again!
22 apr 2024 om 12:51 Best Indian delivery in Amsterdam!
7 apr 2024 om 20:14 Zeer snelle en vriendelijke bezorging, lekker Indiaas eten
29 mrt 2024 om 19:33 Amazing taste, they have the best food. The dishes was above my expectations and had brilliant taste. Good quantity .If you want to try some fantastic Indian food , this is your place !!! Authentic Indian cuisine taste. Great !!!